Fettex Пишете ни вПолитика за доставка


Доставка и изпълнение

Всички стоки и услуги се доставят на адреса, който сте посочили при поръчка.
Когато даден артикул е наличен, той ще бъде доставен на адреса за доставка в рамките на 1-3 работни дни с куриерска фирма Еконт. Ако даден артикул не е наличен в магазина, вашата поръчка ще бъде изпратена, когато продуктът е отново наличен. Уведомяваме Ви за срока на доставка в потвърждението на Вашата поръчка.
Ако не можем да доставим навреме, ние винаги ще ви уведомим преди края на срока за доставка. Ако не го направим, можете да анулирате поръчката си безплатно. В този случай ние ще ви възстановим сумата в рамките на 14 дни от прекратяването на споразумението, ако сте платили онлайн с кредитна или дебитна карта.
Изпращането на стоки и ваучери за подаръци винаги е наша отговорност. Следователно не е нужно да се притеснявате за загуба на стоки по време на транспорт. Въпреки това, ако ни върнете продуктите в рамките на 14 дни след доставката, защото предпочитате да не ги съхранявате, ние ще ви възстановим парични средства, обаче транспортни разходи в обратна посока ще е за сметка на клиента (ваша).
Ако доставената стока е била повредена по време на транспорта, не отговаря на стоката, упомената в известието за доставка или не отговаря на поръчаната от вас стока, трябва да съобщите за това възможно най-скоро и във всеки случай в рамките на 3 дни. След това трябва да изпратите стоките обратно в рамките на 14 календарни дни след доставката.
Не можем да носим отговорност за каквито и да е последващи щети, причинени от закъсняла доставка или липса на доставка от превозвача, поръчан от компанията. В такива случаи нашата отговорност остава ограничена до стойността на стоките, за които се оказва, че не са получени от клиента.

Всичките пратка се изпращат от склад в София, България.